Névnapi idézetek küldése...
FŐOLDAL
ELŐÉTELEK
POHARAS DESSZERTEK
SALÁTÁK
LEVESEK
PÉKSÉG
TÉSZTÁK
TÚRÓS ÉTELEK
HÚSÉTELEK
VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK
SÓS SÜTEMÉNYEK
ÉDES SÜTEMÉNYEK
SZÉNHIDRÁTMENTES ÉDESSÉGEK
GYÜMÖLCSÖS ÉDESSÉGEK
BONBONOK
SÜTÉS NÉLKÜLI FINOMSÁGOK
TI KÜLDTÉTEK
HÁZI PRAKTIKÁK
KÁVÉK
KEZDŐKNEK
DIÉTÁS MINTAÉTRENDEK
SZABADTÉRI SÜTÉS-FŐZÉSAS
KOKTÉLOK
KÁVÉLEXIKON
GYÓGYÍTÓ ÉTELEK
FŰSZERLEXIKON
Szükséges eszközök:
Szilikon forma
szilikon ecset
Jó minőségű csokoládé
Hőálló üvegtálka
A csokoládét olvasszuk meg gőz fölött (max 35 fokra) majd vékonyan kenjük ki a forma belsejét. Száradás után még két rétegben. A kötési idő után ezek a kis kapszulák lesznek a bonbonok alapjai.
Kedves Látogató!
Az oldal átépítés alatt áll. Hamarosan új receptekkel kedveskedem Nektek.
FRISSÍTÉSEK
Szénhidrátmentes desszertek
Újabb finomságok az édes sütemények menüben