Eszti gesztenyés sütije (sütés nélkül)
Hozzávalók
A tésztához:
-
2 cs. gesztenyemassza
-
25 dkg darált keksz
-
15 dkg margarin
-
1-2 ek rum (lehet aroma is)
A krémhez
-
8-9 dl tej
-
3 cs. vaníliás puding
-
6 ek. cukor
-
25 dkg. porcukor
-
1 kocka margarin
-
1 kis csomag babapiskóta
-
kevés rum
-
5 dl. habtejszín felverve
A tésztát kidolgozzuk, és magas falú, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom.
A pudingot a zacskón látható módon megfőzöm, majd hideg vízbe állítva kevergetve kihűtöm. Ha teljesen hideg, hozzáadom a porcukorral kikevert margarint. A krém felét rásimítom a tésztára, majd a rumos tejbe átatott babapiskóta, végül pedig megint krém következik. Tejszínhabbal megkoronázzuk, és pár órára hűtőben pihentetjük.
Jó étvágyat hozzá!
|