Raffaello
Hozzávalók:
-
25 dkg félzsíros túró
-
17 dkg eritritol (érdemes ledarálni)
-
1 kávéskanál vanília aroma
-
0,5 kávéskanál mandula aroma
-
5 dkg apróra tört hántolt mandula
-
6 dkg kókuszreszelék (belekeverni)
-
Kb. 2 dkg kókuszreszelék (beleforgatni)
Elkészítés:
Keverjük jól össze a túrót, az eritritolt és az aromákat, majd hagyjuk hűtőben állni 10 percig. Ezt követően keverjük hozzá az apróra tört mandulát és a kókuszreszeléket is, majd formázzunk tetszőleges méretű golyókat a masszából. Végül forgassuk meg a golyókat kókuszreszelékben. Tálalásig tároljuk az édességet hűtőben.
Keverjük jól össze a túrót, az eritritolt és az aromákat, majd hagyjuk hűtőben állni 10 percig. Ezt követően keverjük hozzá az apróra tört mandulát és a kókuszreszeléket is, majd formázzunk tetszőleges méretű golyókat a masszából. Végül forgassuk meg a golyókat kókuszreszelékben. Tálalásig tároljuk az édességet hűtőben.
|