Raffaello
Hozzvalk:
-
25 dkg flzsros tr
-
17 dkg eritritol (rdemes ledarlni)
-
1 kvskanl vanlia aroma
-
0,5 kvskanl mandula aroma
-
5 dkg aprra trt hntolt mandula
-
6 dkg kkuszreszelk (belekeverni)
-
Kb. 2 dkg kkuszreszelk (beleforgatni)
Elkszts:
Keverjk jl ssze a trt, az eritritolt s az aromkat, majd hagyjuk htben llni 10 percig. Ezt kveten keverjk hozz az aprra trt mandult s a kkuszreszelket is, majd formzzunk tetszleges mret golykat a masszbl. Vgl forgassuk meg a golykat kkuszreszelkben. Tlalsig troljuk az dessget htben.
Keverjk jl ssze a trt, az eritritolt s az aromkat, majd hagyjuk htben llni 10 percig. Ezt kveten keverjk hozz az aprra trt mandult s a kkuszreszelket is, majd formzzunk tetszleges mret golykat a masszbl. Vgl forgassuk meg a golykat kkuszreszelkben. Tlalsig troljuk az dessget htben.
|